Gå tilbage
Tage Damkvist

Tage Damkvist

Født
25. juli 1931
Død i Herlev
6. maj 2024
Herlev Kirke
17. maj 2024 kl. 13.00

Vi tog afsked med Tage i Herlev Kirke

Fredag den 17. maj 2024 kl. 13.00

Hilsner
Print hilsner

Send en sidste hilsen...

Hilsner - Tage Damkvist
  • Regina Helena V. E. Hillerup
    Lørdag den 11. maj 2024 kl. 12.42
    Det er med stor sorg, at jeg har erfaret, at Tage Damkvist ikke længere er iblandt os. Jeg sender derfor min dybtfølte kondolence til Tages familie.

    Det gør mig frygteligt ondt, at I har mistet Tage, og jeg vil derfor gerne udtrykke min dybeste medfølelse.

    Tage var den sidste ud af en stor søskendeflok. Tage var min onkel og gudfar, og når jeg husker tilbage på min barndoms og ungdoms fødselsdage og andre sammenkomster, var Tage altid et festligt midtpunkt - altid positiv og diplomatisk.

    Igennem Tages og mine samtaler i de seneste år fortalte han om sit liv - blandt andet om, at han hver dag købte ind i byen, og at han somme tider mødte tidligere skoleelever, som hilste på ham. De kunne stadigvæk huske skolebetjenten Tage mange år efter, at de var gået ud af skolen.

    Tage var tilfreds med sit liv, som havde beriget ham med mange gode oplevelser, som han begejstret delte med andre mennesker.

    Tage var på et tidspunkt i sin karriere privatchauffør for H.H. Prins Gorm, og kørte i den legendariske Krone 11 bil. I 1988 havde jeg den ære at møde H.H. Prins Gorm ved Søerne i København. I den anledning spurgte jeg prinsen, om han kunne huske Tage, min mor og min familie - og det kunne han.

    Tage var energi, lys og livsglæde og så altid det bedste i andre mennesker.

    Jeg vil komme til at savne Tage.

    Med venlig hilsen

    Regina (Lene) Hillerup
    0 elsker
    0 kommentarer
Højtideligheden

Højtideligheden fandt sted:

  • Fredag den 17. maj 2024 kl. 13.00
  • Herlev Kirke
  • Herlev Bygade 29
  • 2730 Herlev
Annoncer
Offentliggjort d. 15-05-2024 i Herlev Bladet
Mindeord
Det er med stor sorg, men også med varme minder, at vi mindes Tage Damkvist, et menneske, hvis lysende personlighed berigede os alle. Tage var ikke blot et have-menneske; han var et have-genie. Med jord under neglene og drømme i hjertet formede han uovertrufne oaser af skønhed og ro.

Tage var en, der kunne løfte enhver plante og gøre den blomstre, en mester af jordens kunst. Han var ikke bange for at tage fat, uanset om det var at plante frø eller skabe store, frodige haver. Hans hænder var dygtige værktøjer, der skabte mirakler ud af jord og vand.

Men Tage var ikke kun en mester i haven; han var også en mester i livet. Han vidste, hvordan man fejrede og nød det med glæde og farver. Aldrig bange for at samle folk omkring sig, var han en stjerne ved enhver fest, en magnet til glæde og latter.

Tage var en mand, der var tilfreds med livet og taknemmelig for dets gaver. Han så skønheden i de små ting og værdsatte hver eneste dag. Hans sind var et hav af fred og tilfredshed, og han delte villigt ud af sin visdom til dem omkring sig.

Som skolebetjent og chauffør for prins Gorm i den legendariske Krone 11 bil, navigerede Tage gennem livet med stil og nåde. Hans eventyrlystne ånd førte ham ud på veje, både kendte og ukendte, altid ivrig efter at udforske verden og alt, den havde at tilbyde.

Aktiv til det sidste, strålede Tage af energi og livsglæde. Han var en inspiration for os alle, en påmindelse om, at alder blot er et tal, og at hjertet kan forblive ungt og eventyrlystent uanset hvad.

Men hvad der virkelig definerede Tage var hans evne til at se det bedste i mennesker. Han bar et varmt smil og et åbent sind, altid klar til at byde nye venner velkommen og støtte dem i deres rejse gennem livet.

Tage vil altid være med os, i de blomster, han plantede, i de minder, vi delte, og i den kærlighed, han spredte omkring sig. Hans ånd vil leve videre i os alle, som et evigt minde om det smukke, det glade og det gode i livet.
Skrevet af d. 8. maj 2024
Billeder og video
Upload billede eller video
Bedemand

Højtideligheden blev arrangeret af:

Begravelses service ApS
Log ind